Παίκτης της Ντόρτμουντ μέχρι το 2024 ο Σουλτς (vid)

Η Ντόρτμουντ ολοκλήρωσε την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού απέκτησε τον Νίκο Σουλτς από την Χόφενχαϊμ, έναντι 25.000.000 €.

Παίκτης της Ντόρτμουντ μέχρι το 2024 ο Σουλτς (vid)

Παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι και επίσημα ο Νίκο Σουλτς, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2024. Το ποσό που δαπανήθηκε από τους Βεστφαλούς για την απόκτηση του, ανέρχεται στα 25.000.000 ευρώ.

Αυτή είναι και η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή του συλλόγου, μετά τον Αντρέ Σίρλε που είχε στοιχίσει 30.000.000 ευρώ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σουλτς είχε 30 συμμετοχές στη Bundesliga με 1 γκολ και 6 ασίστ, άλλες 5 στο Champions League και άλλες 2 στο DFB Pokal. Έκανε, μάλιστα, το ντεμπούτο του στην εθνική ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο και από τότε μετράει 6 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο διεθνής Γερμανός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα ανέφερε: «Η Μπορούσια είναι κορυφαίος σύλλογος, που παίζει απλό ποδόσφαιρο, το οποίο μου ταιριάζει. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με το στυλ μου, ώστε μαζί να πετύχουμε σπουδαία πράγματα»

Θυμίζουμε πως η Χόφενχάιμ, ενδιαφέρεται για τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος φαίνεται πως θα αποχωρήσει από την Άουγκσμπουργκ. Ο 25χρονος μπακ έχει μόλις 12 συμμετοχές φέτος εξαιτίας τραυματισμών αλλά η αξία του θεωρείται δεδομένη.