Στον Ερυθρό Αστέρα με τον Μάριν ο Βούκοβιτς (vid)

Ο Σέρβος στόπερ βρέθηκε στο «Μαρακανά» για να παρακολουθήσει το τελευταίο ματς των «ερυθρόλευκων» με τη φημολογία για το μέλλον του να είναι έντονη.

Στον Ερυθρό Αστέρα με τον Μάριν ο Βούκοβιτς (vid)

Συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό και ήταν πολύ καλοί φίλοι. Ποτέ δεν το έκρυψαν ότι διατηρούσαν πολύ καλή σχέση οι δυο τους. Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν και τον Γιάγκος Βούκοβιτς, δύο ποδοσφαιριστές που οι δρόμοι τους χώρισαν, αλλά δεν αποκλείεται να σμίξουν ξανά.

Ο Σέρβος στόπερ με την ευκαιρία ότι είναι σε άδεια από τον Ολυμπιακό επέστρεψε στην πατρίδα του. Βρίσκεται στο Βελιγράδι και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη γιορτή του Ερυθρού Αστέρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο «Βούκο» βρέθηκε στο «Μαρακανά» για το τελευταίο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων». Μαζί του και ο Μάρκο Μάριν, ο οποίος ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος του πρωταθλήματος Σερβίας.

Για τον 30χρονο στόπερ είναι έντονη η φημολογία εδώ και αρκετό καιρό πως θα επιστρέψει στο Βελιγράδι για να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Είναι ένα θέμα το τι θα γίνει με το μέλλον του, αφού έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2020. Είναι εξαιρετικά απίθανο να συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι και την επόμενη σεζόν με τον Ερυθρό Αστέρα να θέλει φυσικά να τον εντάξει στο ρόστερ του.