Ο Τερ Στέγκεν χάνει τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας

Πρόωρα φαίνεται πως ολοκληρώθηκε η εφετινή σεζόν για τον Γερμανό τερματοφύλακα που είναι τραυματίας στο γόνατό του, καθώς δεν αναμένεται να αγωνιστεί στα εναπομείναντα ματς της Μπαρτσελόνα σε πρωτάθλημα και τελικό Κυπέλλου

Ο Τερ Στέγκεν χάνει τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας

Δίχως τον Μαρκ - Αντρέ Τερ Στέγκεν όλα δείχνουν πως θα πορευτεί η Μπαρτσελόνα στις εναπομείναντες αναμετρήσεις της ως το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατό του και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Εϊμπάρ την Κυριακή (19/05) για την τελευταία αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Πέραν τούτου, ο διεθνής άσος ενδέχεται να μείνει εκτός και από τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με αντίπαλο την Βαλένθια την επόμενη εβδομάδα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλλης, καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι θέση βασικού κάτω από την εστία των Καταλανών αναμένεται να πάρει ο Γιάσπερ Σίλεσεν.

Μάλιστα, στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον τελικό του Κυπέλλου πρόκειται να συμπεριληφθεί ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας, Ινάκι Πένια.