Γούντγουορντ: «Παραμένουμε ευχαριστημένοι με τον Σόλσκιερ»

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπεραμύνθηκε της απόφασης για μονιμοποίηση του Νορβηγού προπονητή και ανακοίνωσε οικονομική στήριξη ενόψει του καλοκαιριού

Γούντγουορντ: «Παραμένουμε ευχαριστημένοι με τον Σόλσκιερ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να απέτυχε να τερματίσει σε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ Λιγκ ώστε να αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης περιόδου και να απογοήτευσε με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της το τελευταίο διάστημα.

Παρόλα αυτά, ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του αγγλικού συλλόγου, Εντ Γούντγουορντ, ξεκαθάρισε πως η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» δεν μετάνιωσε για την μονιμοποίηση του Νορβηγού προπονητή.

Όσον αφορά δε τα μεταγραφικά του αγγλικού συλλόγου, ο Γούντγουορντ υπογράμμισε πως ο Σόλσκιερ θα έχει στη διάθεσή του αρκετά χρήματα για να ενισχύσει το ρόστερ της Γιουνάιτεντ, με σκοπό να επαναφέρει τον σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών την επόμενη περίοδο.

«Ο σύλλογος είναι έτοιμος να επιστρατεύσει την οικονομική του ισχύ για να βοηθήσει τον προπονητή να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός είναι και ο στόχος μας στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, τόνισε: «Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος ήταν απογοητευτικά, παραμένουμε ευχαριστημένοι που συμφωνήσαμε με τον Σόλσκιερ για συνεργασία τριών ετών. Όλα τα μέλη του κλαμπ θα δουλέψουμε σκληρά για να επαναφέρουμε τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου».