Η Αλ Ιτιχάντ για Βαλμπουενά

Οι Σαουδάραβες εμφανίζονται έτοιμοι να προσφέρουν στον 34χρονο Γάλλο εξτρέμ που απασχολεί τον Ολυμπιακό, ένα «βασιλικό» συμβόλαιο για να τον πάρουν στην Τζέντα.

Η Αλ Ιτιχάντ για Βαλμπουενά

Στο φύλλο της Τρίτης στο «ΦΩΣ» γράφτηκε ότι στα αυτιά του Ματιέ Βαλμπουενά ηχούν αραβικές «Σειρήνες». Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Φενέρμπαχτσε που ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγει από την Πόλη, αλλά ο Ολυμπιακός κάνει την προσπάθειά του για να τον φέρει στην Ελλάδα, εμφανίζεται να απασχολεί σοβαρά μία ομάδα από την Σαουδική Αραβία.

Ο λόγος για την Αλ Ιτιχάντ, η οποία τον χειμώνα απέκτησε από τον ΠΑΟΚ τον Πρίγιοβιτς. Η ομάδα της Τζέντα, σύμφωνα με τους Τούρκους, είναι έτοιμη να προσφέρει ένα «βασιλικό» συμβόλαιο στον Βαλμπουενά, ένα συμβόλαιο στα χρήματα που ψάχνει ο ίδιος (πάνω από 3,5 εκ. ευρώ).

Το κατά πόσο ισχύουν ή όχι τα όσα αναφέρουν οι γείτονες για την Αλ Ιτιχάντ θα φανεί τις επόμενες μέρες. Για το κατά πόσο θα κάνει πράξη δηλαδή τα περί πρόθεσής της για κατάθεση σούπερ πρότασης στον Γάλλο εξτρέμ. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν επιβεβαιώνει κάτι για την Αλ Ιτιχάντ.

Η αλήθεια είναι ότι εξ αρχής επρόκειτο για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως δεν την παρατάει και θα την παλέψει μέχρι τέλους.