Το μήνυμα του Τότι στον Ντε Ρόσι (pic)

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Φραντσέσκο Τότι για τον αρχηγό της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Το μήνυμα του Τότι στον Ντε Ρόσι (pic)

Μετά από 18 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Ρόμα, ο Ντανιέλ Ντε Ρόσι, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 35χρονος αρχηγός των «Ρωμαίων» αποτελεί μία από τις σπουδαίες φυσιογνωμίες στην ιστορία του ιταλικού συλλόγου, καθώς δεν φόρεσε την φανέλα άλλης ομάδας.

Όπως συνέβη και με τον εμβληματικό, Φραντζέσκο Τότι, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες από το 2001 μέχρι το 2017.

Όπως είναι φυσικό, ο 42χρονος «καπιτάνο», συγκινήθηκε έντονα από την απόφαση του Ντε Ρόσι, όπως φαίνεται και στο μήνυμα που ανάρτησε στο Instagram.

«Σήμερα είναι μία λυπηρή ημέρα. Σήμερα κλείνει ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας της Ρόμα, αλλά κυρίως της Ρώμης… της δικής μας Ρώμης. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί, μεγαλώσαμε μαζί, και γίναμε πάνω απ’όλα άνθρωποι, μετά παίκτες, και ακολούθως γονείς.

Ξέραμε ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα ερχόταν. Θέλω μόνο να πω ότι ήσουν και θα παραμείνεις για πάντα ο αδερφός που απέκτησα στο γήπεδο.

Σου εύχομαι το καλύτερο οτιδήποτε και αν κάνεις, επειδή είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις κάτι σπουδαίο, όπως έκανε μέχρι τώρα. Σε αγαπώ πολύ Ντάνι».