Το γκολ του Μολέδο και ο πανηγυρισμός με νόημα (vid)

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός σκόραρε στο παιχνίδι της Ιντερνασιονάλ με αντίπαλο την Κρουζέιρο και έγινε χαμός εξαιτίας του πανηγυρισμού του.

Το γκολ του Μολέδο και ο πανηγυρισμός με νόημα (vid)

Η φημολογία για τον Ροντρίγκο Μολέδο έχει φουντώσει τις τελευταίες ημέρες. Είναι αλήθεια ότι στη λίστα του Ολυμπιακού υπάρχει το όνομα του και μάλιστα έχει περίοπτη θέση.

Τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία, ωστόσο θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να έκαναν αρχική πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ, η οποία απορρίφθηκε από την Ιντερνασιονάλ και στη συνέχεια να επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση 3 εκατ. ευρώ.

Ο 32χρονος πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του κράτησε αποστάσεις. Δεν παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί κρούση από τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και το… ξέκοψε. Όλα αυτά, ενώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ιντερνασιονάλ «τρέχουν».

Για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας η ομάδα του υποδέχτηκε την Κρουζέιρο και ο Μολέδο ήταν στην αρχική ενδεκάδα. Η «Ίντερ» νίκησε με 3-1 και ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό σκόραρε στο 83’ «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του.

Όλες αυτές τις ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της μεταγραφολογίας που έχει ξεσπάσει και ο ίδιος φρόντισε να πανηγυρίσει έξαλλα το γκολ του. Ο Μολέδο έτρεξε προς την κερκίδα και μάλιστα έδειχνε το σήμα στη φανέλα του και το χτυπούσε. Ο τρόπος που πανηγύρισε μπορεί να έχει σχέση και με τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν ξεσπάσει.

Πάντως στο twitter ο κόσμος της Ιντερνασιονάλ τον αποθεώνει τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό τονίζοντας πως ο πανηγυρισμός του ήταν μήνυμα παραμονής στην ομάδα. Επαναλαμβάνουμε πως τον παίκτη τον έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός και το μεγάλο εμπόδιο είναι η Ιντερνασιονάλ.

Δείτε το γκολ του Ροντρίγκο Μολέδο στην Κρουζέιρο…