Μπρούνο Βιάνα: Στον Ολυμπιακό δεν κόλλησε, η Μπράγκα τον μοσχοπουλάει

Η Λάτσιο που τον παρακολουθεί μόνιμα και η Φλαμένγκο που από χθες μπήκε στη διεκδίκησή του.

Μπρούνο Βιάνα: Στον Ολυμπιακό δεν κόλλησε, η Μπράγκα τον μοσχοπουλάει

Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έπαιξε στον Ολυμπιακό αλλά όταν έφυγε μάλλον οι φίλαθλοι πανηγύρισαν. Ο λόγος για τον Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος πέρασε αλλά δεν κόλλησε στους «ερυθρόλευκους». Δεν έπεισε ποτέ και ήταν μια μεταγραφή που είχε κοστίσει 2 εκατ. ευρώ.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν είχε ακούσει και λίγα όσο αγωνιζόταν στην ομάδα του Πειραιά. Τελικά, δόθηκε δανεικός στη Μπράγκα, η οποία στη συνέχεια προχώρησε στην απόκτηση του. Το φοβερό με τον Βιάνα είναι ότι η Πορτογάλοι ετοιμάζονται να τον μοσχοπουλήσουν.

Όπως αναφέρει το yahoosports σε δημοσίευμά του, αποτελεί τον νεότερο «μεταγραφικό στόχο της Flamengo, ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους του πορτογαλικού ποδοσφαίρου».

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για τον μεγάλο ανταγωνισμό που έχει η Φλαμένγκο από τη Λάτσιο.

«Η Μπράγκα είναι να διαπραγματευτεί, αλλά ζήτησε από τη Flamengo και τη Lazio να περιμένουν να τελειώσει το Πορτογαλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα αντιμετωπίζει την Portimonense στις 19 Μαϊου, για την τελευταία αγωνιστική και θα τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας».

Η ρήτρα που έχει βάλει η Μπράγκα ανέρχεται σε 25 εκατομμύρια ευρώ αλλά θεωρείται δεδομένο ότι οι συζητήσεις με τις δύο ομάδες θα ξεκινήσουν από πολύ μικρότερο ποσό. Ο Βιάνα στα δύο χρόνια που φορά τη φανέλα της Μπράγκα, έπαιξε σε 79 αγώνες και πέτυχε πέντε γκολ.