Πρόταση της Λας Πάλμας στον Σαμίρ Νασρί

Πρόταση της Λας Πάλμας στον Σαμίρ Νασρί

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση θέλει να κάνει η Λας Πάλμας και κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Σαμίρ Νασρί. Ο δυναμικός Γάλλος επιθετικός έχει προταθεί στην ισπανική ομάδα, η οποία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησης του. Ο Νασρί αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι με προορισμό την Αντάλιασπορ, όμως έξι μήνες μετά είναι έτοιμος να αφήσει την Τουρκία και να επιστρέψει στα ισπανικά γήπεδα, όπου είχε αγωνιστεί με τη Σεβίλη.


Ο 30χρονος άσος αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2011 με τη φανέλα της Άρσεναλ, προτού ενταχθεί στο δυναμικό της Σίτι. Την περυσινή σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Σεβίλη, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα.


Η Λας Πάλμας προσπαθεί να γλιτώσει τον υποβιβασμό, καθώς μετά την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε από τον Ολυμπιακό, αναζητά περαιτέρω ενίσχυση μεσοεπιθετικά. Η διοίκηση εξασφάλισε ειδική άδεια από την ισπανική ομοσπονδία και τη La Liga, ώστε να μπορέσουν να προβούν σε μια ακόμα μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσουν το κενό του Τζόναθαν Βιέρα, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα.