Δάκρυσε ο Γοδίν στο «αντίο» του (vid)

Δάκρυσε στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Γοδίν.

Δάκρυσε ο Γοδίν στο «αντίο» του (vid)

Ο Ντιέγκο Γοδίν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στην συνέντευξη Τύπου που οργανώθηκε για να ανακοινώσει το αντίο του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

O Ουρουγουανός αμυντικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μαδρίτης και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Έχω πολύ άγχος, περισσότερο από αυτό που έχω στα παιχνίδια. Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες μου στην Ατλέτικο. Η Ατλέτικο είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου και δεν είναι εύκολο να αποχαιρετάς το σπίτι σου. Πέρασα εδώ υπέροχα χρόνια τα οποία ευχαριστήθηκα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα.

Δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσω εδώ, δεν ήμουν προετοιμασμένος γι' αυτό. Κλείνει ένας κύκλος, η πιο όμορφη περίοδος της ζωής και της καριέρας μου.

Βελτιώθηκα ως ποδοσφαιριστής, αλλά κυρίως ως άνθρωπος. Τις αξίες που μου έδωσαν οι γονείς μου, αυτές θέλησα να μεταδώσω κι εγώ στα αποδυτήρια. Περάσαμε φανταστικές στιγμές και άλλες δύσκολες»

Για το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Γοδίν (με τη Σεβίλλη) έχουν μείνει σχεδόν 700 εισιτήρια και μέχρι την Κυριακή (12/5) αναμένεται να εξαντληθούν.