Θρίλερ στην Αγγλία: Στο +1 από τη Λίβερπουλ η Σίτι, που γλίτωσε το "έμφραγμα" από τη Λέστερ στο 87'

Με το πρώτο φετινό γκολ -τι γκολ!- του Βενσάν Κομπανί, η Μάντσεστερ Σίτι έλυσε το γόρδιο δεσμό, που της έβαλε η Λέστερ για 70 λεπτά και έκανε αποφασιστικό βήμα (1-0) για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου στην Premier League.

Θρίλερ στην Αγγλία: Στο +1 από τη Λίβερπουλ η Σίτι, που γλίτωσε το "έμφραγμα" από τη Λέστερ στο 87'

Ο μεγάλος αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία αγωνίζεται από το 2008, κρατούσε το καλύτερο για το τέλος... Τη στιγμή που ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι ποδοσφαιριστές του έψαχναν τρόπο να νικήσουν τον εξαιρετικό Σμάιχελ, ο Βέλγος εξαπέλυσε έναν κεραυνό στο 71ο λεπτό και έστειλε -μέσα σε πανζουρλισμό- τη μπάλα στα δίχτυα της Λέστερ. Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Α ευκαιρία να κάνει το 1-1 στο 87' έχασε ο Ιεανάτσο, ο οποίος μόνος του απέναντι στον Έντερσον έστειλε τη μπάλα άουτ!

Ολα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική

Με τη νίκη αυτή, η οποία ήταν η 13η συνεχόμενη, οι πολίτες έφτασαν τους 95 βαθμούς, έναν περισσότερο από τη Λίβερπουλ, που ακολουθεί με 94. Αυτό σημαίνει ότι ο τίτλος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12/5 στις 17:00. Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται στην έδρα της Μπράιτον και η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γουλβς. Λέτε να ζήσουμε χιτσκοκικές στιγμές αλά 2012;

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκιουντογκάν, Νταβίντ Σίλβα (90+1' Στόουνς), Φόντεν (56' Σανέ), Στέρλινγκ, Μπερνάντο Σίλβα, Αγκουέρο (87' Γκαμπριέλ Ζεζούς)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Ρικάρντο, Έβανς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Εντιντί, Τίλεμανς (75' Μπαρνς), Τσουντούρι, Ολμπράιτον (86' Γκρέι), Μάντισον (80' Ιεανάτσο), Βάρντι