Kλοπ: Δεν ξέρω αν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα!

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά όχι κι από το αποτέλεσμα στην Βαρκελώνη, εμφανίστηκε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ

Kλοπ: Δεν ξέρω αν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα!

Ανάμεικτα τα συναισθήματα του Γιούργκεν Κλοπ στο «τρίτο ημίχρονο» του ημιτελικού της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου».

Οι «κόκκινοι» έκαναν το παιχνίδι τους, είχαν τις ευκαιρίες τους (ειδικά στο δεύτερο μέρος...) να σκοράρουν, αλλά και την κατοχή της μπάλας (57,4% στο 2ο 45λεπτο και συνολικά 52,4%) αλλά έφυγαν από την πρωτεύουσας της Καταλωνίας καλούμενοι να ανατρέψουν το ...δύσπεπτο 3-0μ στον επαναληπτικό του «Άνφιλντ».

Εκεί όπου οι «ρεντς» πρέπει να παίξουν καλύτερα αν κι ο Τεύτονας μάνατζερ τους δηλώνει άγνοια αν μπορούν να το κάνουν, αφού θεωρεί ότι η ομάδα του έκανε το καλύτερο της εκτός έδρας ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία 2ετία.

«Δεν ξέρω αν μπορούμε να παίξουμε καλύτερα... Νομίζω ότι κάναμε το καλύτερο μας ματς, εκτός έδρας, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι μόνο την φετινή σεζόν αλλά τα τελευταία 2 χρόνια. Είπα στα παιδιά ότι είμαι περήφανος για το πως παίξαμε. Απέναντι σε μια τέτοια ομάδα παίζοντας έτσι, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Έκαναν σούπερ ματς, αλλά κόντρα στην Μπαρτσελόνα το να τους επιτρέψεις λίγες ευκαιρίες μπορεί να είναι αρκετό... Στην τελική, κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά - ίσως μόνο «φυτά» του ποδοσφαίρου σκέφτονται έτσι - για το αποτέλεσμα. Θα χρησιμοποιήσω το ματς αυτό για να δείξω στους παίκτες τι είναι δυνατό να συμβεί. Ήταν μια γενναία εμφάνιση, πολύ παθιασμένη, ζωντανή και σε κάποιες στιγμές δημιουργική. Το πως τους δημιουργήσαμε προβλήματα ήταν εξαιρετικό κι ελέγξαμε το ματς στην επανάληψη. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι όμως. Σκόραραν τρεις φορές και μεις όχι...»

«Θα το προσπαθήσουμε στη ρεβάνς»

Όσο για τον επαναληπτικό δεν χάνει την αισιοδοξία του: «Πριν από το ματς είχαμε περισσότερες πιθανότητες. Είναι δύσκολο» εκτίμησε ο Γερμάνος για να προσθέσει: «Είναι η Μπαρτσελόνα απέναντι μας κι αν μπορούν να παίξουν στην κόντρα αυτό δεν μας ευννοεί. Είναι δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε....»