Αναβολή αγώνα στο Σουνταμερικάνα λόγω... πραξικοπήματος στην Βενεζουέλα!

Το ματς της Εστουδιάντες Μέριδα με την Αρχεντίνος Τζούνιορς αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας μετά το κίνημα κατά της κυβέρνησης Μαδούρο

Αναβολή αγώνα στο Σουνταμερικάνα λόγω... πραξικοπήματος στην Βενεζουέλα!

Δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο το ποδόσφαιρο από τα τεκταινόμενα στην Βενεζουέλα και πιο συγκεκριμένα το στρατιωτικό κίνημα κατά της κυβέρνησης Μαδούρο.

Το ματς στην Μέριδα, μεταξύ της τοπικής Εστουδιάντες και της Αρχεντίνος Τζούνιορς, για το Κόπα Σουνταμερικάνα, που ήταν προγραμματισμένο για τις 3 Μαϊου αναβλήθηκε μετά απο απόφαση της Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ν. Αμερικής (CONMEBOL) για λόγους ασφαλείας, αφότου έγινε γνωστό πως κινηματίες στρατιωτικοί τάχθηκαν στο πλευρό του αρχηγού της Αντιπολίτευσης (και φίλα προσκείμενου στους Αμερικανούς) Χουαν Γκουαιδό.

Η Αργεντίνικη ομάδα ζήτησε από τις Αρχές να τις δοθούν εγγυήσεις για την ασφάλεια των μελών της αποστολή όπως κι η CONMEBOL που στη συνέχει προχώρησε σε αναβολή του αγώνα αφού δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις απαντήσεις που πήρε.

Η ομάδα της Αργεντινής έχει μείνει έγκλειστη σε ξενοδοχείο της πόλης δίχως ίντερνετ όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Ντιέγκο Νταμπόβε, ενώ η στρατιωτική παρουσία είναι έντονη.