Τέσσερις αγωνιστικές στον Μπανέγκα και τέλος η σεζόν!

Η τιμωρία του Αργεντινού τον στερεί από την Σεβίλλη για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου.

Τέσσερις αγωνιστικές στον Μπανέγκα και τέλος η σεζόν!


Ο Έβερ Μπανέγκα δεν θα ξαναπαίξει με την φανέλα της Σεβίλλης την τρέχουσα σεζόν.

Ο Αργεντινός, διεθνής, μέσος τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με 4 αγωνιστικές για την κλωτσιά που έδωσε (στο στήθος...) στον Πέρε Πονς στην τελευταία φάση του αγώνα με την Ζιρόνα την περασμένη Kυριακή (1-0 νίκησαν οι Καταλανοί) στο 95ο λεπτό.

Για την ακρίβεια στον Νοτιαμερικάνο επιβλήθηκε το μάξιμουμ της ποινής (3 αγωνιστικές) στις οποίες προστέθηκε άλλη μία αφού συμπλήρωσε και κάρτες με την κίτρινη που είχε αντικρύσει νωρίτερα.

Έτσι όχι μόνο θα λείψει από τα 3 ματς που απομένουν στην Primera Division στους Ανδαλουσιάνους αλλά θα «χρωστάει» κι ένα ακόμη την επόμενη σεζόν, εφόσον συνεχίσει ν' αγωνίζεται στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Στον Μπανέγκα μένει ένας χρόνος ακόμη συμβολαίου και πριν την επιστροφή Μόντσι είχε συμφωνήσει να επεκτείνει αλλά τα πάντα θα κριθούν το καλοκαίρι από τον Ισπανό αθλητικό διευθυντή των «Σεβιγίστας».

Πάντως η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει δικαίωμα έφεσης για την τιμωρία του Μπανέγκα αλλά η περίπτωση να υπάρξει έκπτωση της ποινής μοιάζει δύσκολη.