Θέλει Ζαρντίμ η Μίλαν!

Με τον Τζενάρο Γκατούζο να είναι «υπ’ ατμόν» ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των υποψηφίων διαδόχων του στους Λομβαρδούς

Θέλει Ζαρντίμ η Μίλαν!

Τις προάλλες το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο ακούστηκε για την Νιούκαστλ με διαμεσολαβητή τον «σούπερ ατζέντη» Ζόρζε Μέντες (εκπρόσωπο, μεταξύ άλλων, των Κριστιάνο Ρονάλντο και Μουρίνιο).

Κι αν τότε οι τιφόζι της Μίλαν ήταν μοιρασμένοι για το αν το μέλλον της ομάδας τους θα πρέπει να τον συμπεριλαμβάνει, μετά τον, εντός έδρας, αποκλεισμό, μεσοβδόμαδα, ελέω Λάτσιο, από τον τελικό του Κυπέλλου οι υποστηρικτές του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ μειώθηκαν αισθητά στις τάξεις των φίλων των «ροσονέρι».

Το κλίμα είναι βαρύ για τον 41χρονο Ιταλό τεχνικό.

Απόδειξη ότι προπαραμονή του (κρίσιμου για την έκβαση της φετινής χρονιάς και την συμμετοχή στο επόμενο Champions League) αγώνα με την Τορίνο η διαδοχολογία έχει χτυπήσει... κόκκινα, με την «Gazzetta dello Sport» να αποκαλύπτει ραντεβού διοικούντων και τεχνικού, αναφέροντας ότι οι ιθύνοντες της ομάδας της Λομβαρδίας (Μαλντίνι – Λεονάρντο), πέραν του ότι του ζήτησαν εξηγήσεις για την πτωτική πορεία της ομάδας, έχουν έτοιμη, ήδη, λίστα υποψηφίων διαδόχων του.

Στην οποία φιγουράρει, σε περίοπτη θέση ένας γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων και δη του Ολυμπιακού, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Πορτογάλος - που τον περασμένο Oκτώβρη (11/10) απεπέμφθη από την Μονακό κι επανήλθε, εσπευσμένα, στην ομάδα του Πριγκηπάτου στις 25 Γενάρη για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα του διαδόχου του Τιερί Ανρί - φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα κρατώντας τους Μονεγάσκους στην κατηγορία (στο +4 από την θέση των μπαράζ παραμονής) αλλά, παρότι έχει «φρέσκο» συμβόλαιο, διάρκειας 2,5 ετών, ενδιαφέρει τους Μιλανέζους.

Που κατά το δημοσίευμα τoν έχουν στο πάνω «ράφι» των επιλογών τους μαζί με τους Μαουρίτσιο Σάρι (είναι… φευγάτος από την Τσέλσι) και τον Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο που απεπέμφθη από την Ρόμα μετά τον αποκλεισμό της από την Πόρτο στους «16» του Champions League.

Ωστόσο για το τι θα συμβεί σημαντικό ρόλο θα παίξει η κατάληξη της σεζόν για την Μίλαν.

Γιατί θα είναι λιγότερο ελκυστική για οποιονδήποτε προπονητή (και τον Ζαρντίμ φυσικά) σε περίπτωση που απουσιάζει και του χρόνου από το Τσάμπιονς Λιγκ.