Τέλος η σεζόν για Καλντάρα...

Η Μίλαν θα στερηθεί των υπηρεσιών του 22χρονου δεξιού οπισθοφύλακα, στα εναπομείναντα ματς, αφού υπέστη ρήξη περόνης στην ήττα από την Λάτσιο, στον ημιτελικό του Κυπέλλου

Τέλος η σεζόν για Καλντάρα...

Σαν να μην έφθανε η εντός έδρας ήττα (0-1) κι ο αποκλεισμός από την Λάτσιο στον ημιτελικό του Coppa Italia, το βράδυ της Τετάρτης, η Μίλαν καλείται να διαχειριστεί το υπόλοιπο της σεζόν δίχως να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντάβιντε Καλάμπρια.

Ο 22χρονος, Ιταλός, δεξιός μπακ υπέστη ρήξη περόνης, στο αριστερό πόδι, κόντρα στους "πρωτευουσιάνους" και θα λείψει για 2 μήνες από την δράση, όπως έγινε γνωστό.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής (διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της Ιταλίας) αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Σαν Σίρο, στο 40ο λεπτό αφήνοντας την θέση του στον Κόντι κι ενώ ήταν ένας από τους καλύτερους της ομάδας του.

H απουσία του συνιστά πλήγμα για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο αφού ήταν από τους βασικούς της όπως αποδεικνύουν οι 33 συμμετοχές του (με ένα γκολ διανθισμένες) και πλέον ο τεχνικός των «ροσονέρι» καλείται να τον αναπληρώσει με κάποιον εκ των Κόντι κι Αμπάτε.