Κλοπ: Αναμενόμενο το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ...

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ δήλωσε ότι δεν εξεπλάγην από την έκβαση του αγώνα στο Ολντ Τράφορντ, εκτιμώντας ότι η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε κόντρα στην Σίτι

 

Κλοπ: Αναμενόμενο το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Μάντσεστερ...

Δεν έπεσε κι από τα ...σύννεφα ο Γιούργκεν Κλοπ με τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι του Ολντ Τράφορντ κόντρα στην Γιουνάιτεντ - που έφερε τη Λίβερπουλ 2η στον πόντο από την κορυφή και τους «πολίτες» - και το κατέστησε σαφές στην συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε ενόψει του αυριανού αγώνα με την Χάντερσφιλντ στο «Άνφιλντ» (22.00, ώρα Ελλάδος), εναρκτήριου της 36ης αγωνιστικής της Premier League.

O Tεύτονας μάνατζερ των «κόκκινων» είπε σχετικά: «Πραγματικά, ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η Γιουνάιτεντ, το προσπάθησε, έκανε ότι μπορούσε, ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά μετά από 95 αγωνιστικά λεπτά ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσαν τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ήταν άτυχοι σε κάποιες στιγμές, αλλά στην τελική δεν μπορούσαν κόντρα στην Σιτι»

Ο Γερμανός πάντως δεν δείχνει να διάθεση να ρίξει ...λευκή πετσέτα στη διεκδίκηση του τίτλου: «Αν νικήσουμε τα δύο επόμενα ματς τότε τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική κι αυτό είναι κάτι σημαντικό. Σ' αυτό επικεντρωνόμαστε.Πλέον ξέρουμε ότι αν νικήσουμε στα επόμενα δυο παιχνίδια όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική και αυτό θα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Αυτός είναι ο στόχος μας...Δεν θα έχω κανένα παράπονο αν δεν πάρουμε τον τίτλο από την στιγμή που δίνουμε τα πάντα».

Εξάλλου έδωσε το μήνυμα για την «επόμενη μέρα» λέγοντας: «Ότι συνέβη αυτή τη σεζόν ήταν απλά το πρώτο βήμα. Δεν θα είναι η τελευταία φορά που παλεύουμε για κάποιο τίτλο. Δουλεύουμε για να μειώσουμε την απόσταση μας από την Σίτι»

Περί Μπαρτσελόνα και μεταγραφών

Επιπρόσθετα τόνισε ότι η σκέψη του δεν ταξιδεύει στην αναμέτρηση της Τετάρτης, στη Βαρκελώνη, με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ: «Τα όσα σκέφτεται ο κόσμος για το συγκεκριμένο ματς είναι αρκετά. Δεν πρόκειται να κάνω ροτέισον με την Τσέλσι. Έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι την Τετάρτη να ξεκουραστούμε...»

Η τελευταία του αποστροφή έφερε ερωτήση και περί μεταγραφών, όπου ξεκαθάρισε ότι
«...Δεν θα είναι το μεγαλύτερο μεταγραφικό «παζάρι» για τη Λίβερπουλ, αλλά θα έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για ό,τι προκύψει,σίγουρα. Εξάλλου, δεν θα πάρουμε τον Ινσίνιε. Είναι καλός παίκτης αλλά δεν θα κάνουμε κρούση καν».