Γιατί ο Σόλσκιερ πήγε τους παίκτες της Μάντσεστερ στο παλιό προπονητήριο!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αποφάσισε αντί του Κάρινγκτον οι  παίκτες του να κάνουν χαλάρωμα στο Κλιφ, το οποίο δεν χρησιμοποιείται από την πρώτη ομάδα, από το 2002...

Γιατί ο Σόλσκιερ πήγε τους παίκτες της Μάντσεστερ στο παλιό προπονητήριο!

Το τελευταίο, πρωινό,... ξεμούδιασμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πριν από το ντέρμπι με την Σίτι - το οποίο θα κρίνει πολλά αναφορικά με την έκβαση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ - διεξήχθη όχι στις εγκαταστάσεις του Κάρινγκτον, κατά τα ειωθότα, αλλά εκεί που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προπονείτο με τους τότε συμπαίκτες του!

Ο Νορβηγός επιβίβασε τους παίκτες του σε πούλμαν και από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή και τους πήγε στα παλιά του... λημέρια, στο Κλιφ, το προπονητήριο όπου φιλοξενούσε τους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι το 2002, όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκρινε ότι δεν πληροί πλέον τα απαιτούμενα στάνταρ κι έγινε η «μετακόμιση».

Ωστόσο οι εγκαταστάσεις στο Κλιφ δεν εγκαταλείφθηκαν και χρησιμοποιούνται, ακόμη, από τον σύλλογο.

Έτσι ο Σκανδιναβός που το περασμένο Σάββατο, παραμονή του αγώνα με την Έβερτον - θέλοντας να ...τσιγκλήσει τον εγωισμό των παικτών του - είχε πει ότι χρειάζονται «τεστ πραγματικότητας», βλέποντας ότι δεν έπιασε (σ. 4-0 επικράτησαν τα «ζαχαρωτά») τους υπέβαλλε, κατά κάποιον τρόπο σε ένα δείχνοντας τους μέρος της ιστορίας της ομάδας που αγωνίζονται!

Οι «κακές γλώσσες», πάντως, λένε ότι ίσως ο Σόλσκιερ ήθελε να θυμίσει και τις εποχές που η Γιουνάιτεντ κέρδιζε την συμπολίτισσα, αφού τα τελευταία 7 χρόνια στις εντός έδρας αναμετρήσεις μετρά μόλις μια νίκη...