Το αστεράκι του Ολυμπιακού απείλησε την Παρτιζάν

Η Ραντνίσκι Νις μπορεί να έχασε από την Παρτιζάν στον ημιτελικό του Κυπέλλου Σερβίας, αλλά ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ήταν πρωταγωνιστής.

Το αστεράκι του Ολυμπιακού απείλησε την Παρτιζάν

Παρτιζάν και Ραντνίσκι Νις διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Σερβίας. Η ομάδα του Βελιγραδίου επικράτησε με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Ρικάρντο Γκόμες στο 29’.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε ενδιαφέρον και για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος ήταν φυσικά ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός των Πειραιωτών έπαιξε βασικός με τη Ραντνίσκι Νις στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όπως γράφουν και οι Σέρβοι στα ρεπορτάζ τους για το παιχνίδι ο Λάζαρ ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία της Παρτιζάν. Χάρη στον Στοΐκοβιτς διατηρήθηκε το μηδέν στην άμυνα.

Ο Ραντζέλοβιτς που ανήκει στον Ολυμπιακός είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με τον πορτιέρε της Παρτιζάν να τον νικάει και στις δύο περιπτώσεις. Ο Λάζαρ αντικαταστάθηκε στο 88’ της αναμέτρησης και όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ των Σέρβων ήταν η μόνιμη πηγή κινδύνου από την Ραντνίσκι Νις.