Κατηγορείται για στοιχηματισμό ο Σκόουλς!

Η Αγγλική Ομοσπονδία απήγγειλε κατηγορίες κατά του παλιού άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης της ερασιτεχνικής Σάλφορντ Σίτι, ενώ υπήρξε και τεχνικός της Όλνταμ για σύντομο διάστημα.

Κατηγορείται για στοιχηματισμό ο Σκόουλς!

Την κατηγορία της παραβίασης των κανονισμών της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αντιμετωπίζει από την Τρίτη (16/4) ο Πολ Σκόουλς.

Ο παλιός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατηγορείται πως στοιχημάτισε σε 140 ποδοσφαιρικούς αγώνες (!) από το 2015 έως τον Ιανουάριο του 2019, διάστημα κατά το οποίο ήταν συνιδιοκτήτης της ερασιτεχνικής Σάλφορντ Σίτι.

Η κατηγορία της F.Α. δεν κάνει λόγο για στοιχηματισμό ειδικά σε ματς της Σάλφορντ, ούτε για στοιχήματα που τοποθετήθηκαν κατά τη σύντομη θητεία του Σκόουλς στον πάγκο της Όλνταμ πρόσφατα.

Όπως εξηγεί εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας, όταν είσαι αναμεμιγμένος με οποιονδήποτε τρόπο στο αγγλικό ποδόσφαιρο, τότε -σύμφωνα με τους νέους, αυστηρότερους νόμους που εφαρμόζονται από το 2014- δεν έχεις δικαίωμα να στοιχηματίσεις σε οτιδήποτε σχετικό με τον αθλητισμό.

«Όταν εργάζεσαι στον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν μπορείς να στοιχηματίσεις στο ποδόσφαιρο. Δεν έχει σημασία αν το στοίχημα αφορά διαφορετικό κλαμπ ή και διαφορετική χώρα. Εφόσον συμμετέχεις στο ποδόσφαιρο, παύεις να έχεις δικαίωμα στοιχηματισμού», εξήγησε ο εκπρόσωπος της FA.

Ο Σκόουλς έχει περιθώριο απολογίας μέχρι τις 26 Απριλίου, ωστόσο θεωρείται απίθανο να δεχθεί ποινή αποκλεισμού από τον χώρο, με πιθανότερη τιμωρία το χρηματικό πρόστιμο.