Η Λεγανές χαρίζει φανέλες στους οπαδούς αν κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)

Η διοίκηση της ομάδας του Δημήτρη Σιόβα είπε «ναι» στην πρόταση του ποδοσφαιριστή των «πεπινέρος» Άλεξ Σιμανόφσκι και δίνει δωρεάν εμφανίσεις, εφόσον έρθει η νίκη στο αποψινό (15/4, 22.00) ματς με τη Ρεάλ!

Η Λεγανές χαρίζει φανέλες στους οπαδούς αν κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)

Η Λεγανές υποδέχεται απόψε (22.00) τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο ακροτελεύτιο ματς της 32ης αγωνιστικής του κορυφαίου ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα βρίσκεται στο +9 από τη γραμμή του υποβιβασμού και με νίκη όχι μόνο θα εξαλείψει τον κίνδυνο, αλλά θα έχει κάθε δικαίωμα να αρχίσει να... γλυκοκοιτάζει και την 7η θέση, η οποία δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μάλιστα, αν έρθει όντως η πολυπόθητη νίκη, πέρα από την ομάδα θα έχουν κέρδος και οι οπαδοί της!

Ειδικότερα, η διοίκηση του συλλόγου υποσχέθηκε πως όσοι αγόρασαν εμφανίσεις της Λεγανές από τις 8 Απριλίου μέχρι σήμερα, θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους εφόσον η ομάδα επικρατήσει της Ρεάλ!

Η αρχική ιδέα ανήκει στον ποδοσφαιριστή των «πεπινέρος» Άλεξ Σιμανόφσκι, με τη διοίκηση του ισπανικού κλαμπ να την υιοθετεί και να προχωράει σε αυτή την προσφορά προς τον κόσμο της Λεγανές!

«Τελευταίες ώρες για να συμμετάσχετε στην πρόσκληση του Σιμανόφσκι! Αν σήμερα κερδίσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης, όλες οι φανέλες του πρώτου και του δεύτερου κιτ που αγοράστηκαν από τις 8 Απριλίου μέχρι τις 9:00 μ.μ. σήμερα... θα είναι δωρεάν!», αναφέρει η ανάρτηση της Λεγανές!

Δείτε το σχετικό ποστ της Λεγανές στο Instagram: