Χαμός για τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Μπρούνο Βιάνα

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Μπράγκα έχει μπει στο… μάτι συλλόγων από την Αγγλία, την Ιταλία και την Πορτογαλία.

Χαμός για τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Μπρούνο Βιάνα

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει γίνει μήλον της έριδος. Ο λόγος για τον Μπρούνο Βιάνα, ο οποίος είχε αποτελέσει θερμή εισήγηση και επιλογή του Πάουλο Μπέντο. Στην ομάδα του Πειραιά τότε είχε κοστίσει 2 εκατ. ευρώ η μεταγραφή του, αλλά είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν μπόρεσε να πείσει.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν είχε ακούσει και λίγα όσο αγωνιζόταν στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είχε αποφασίσει να τον παραχωρήσει δανεικό στην Μπράγκα, η οποία στη συνέχεια προχώρησε στην απόκτηση του.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός φέτος έχει κάνει 39 συμμετοχές με την πορτογαλική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα του και όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα μείνει στην Μπράγκα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για τον κεντρικό αμυντικός των Πορτογάλων υπάρχει ενδιαφέρον από την Πόρτο, αλλά δεν παίζει μόνη της.

Στην Αγγλία τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Μπρούνο Βιάνα παρακολουθείται από τη Λάτσιο, όμως έντονο είναι το ενδιαφέρον και από την Αγγλία. Συγκεκριμένα ομάδες της Premier League όπως η Γουότφορντ, η Λέστερ και η Γουλβς έχουν βάλει στο… μάτι τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού. Στο… κόλπο μπαίνει και η Λιντς, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της Championship και διεκδικεί την άνοδο της στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, η Μπράγκα συζητάει για ένα ποσό της τάξης των 10 εκατ. ευρώ για τον Μπρούνο Βιάνα.