H Marca συγκινεί - Το πρωτοσέλιδό της για τον Καπαρός που πάσχει από λευχαιμία (pic)

Η Ισπανική εφημερίδα αφιερώνει την πρώτη σελίδα της στον προπονητής της Σεβίλλης.

H Marca συγκινεί - Το πρωτοσέλιδό της για τον Καπαρός που πάσχει από λευχαιμία (pic)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ισπανική εφημερίδα Marca αφήνει στην άκρη τα αγωνιστικά θέματα και καταπιάνεται με ζητήματα... ζωής. Το έχει πράξει ουκ ολίγες φορές, το πράττει και σήμερα με αφορμή τη γνωστοποίηση από τον ίδιο τον Χοακίν Καπαρός, ότι πάσχει από λευχαιμία.

Ο προπονητής της Σεβίλλης ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και συγκίνησε την ποδοσφαιρική Ισπανία. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης ενώ η Marca του αφιέρωσε το πρωτοσέλιδό της.

«Πολύ δύναμη Χοακίν», είναι ο βασικός τίτλος και η φωτογραφία είναι ο προπονητής της Σεβίλλης με σφιγμένες τις γροθιές του.

«Άπαντες γνωρίζετε ότι είμαι θερμόαιμος και έχω κόκκινο αίμα. Ωστόσο, αυτή τη φορά το λευκό (σ.σ.: τα λευκά αιμοσφαίρια) και το κόκκινο δίνουν τη μάχη τους μέσα μου. Πάσχω από χρόνια λευχαιμία. Μπορώ όμως να κάνω κανονικά τη ζωή μου. Δεν ακολουθώ θεραπεία και επιθυμώ να απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ το επάγγελμα που αγαπάω. Γι' αυτό ευχαριστώ τη Σεβίλλη για τη στήριξη και την ευκαιρία που μου δίνει και θα συνεχίσω στον πάγκο της. Απλά ήθελα να σας ενημερώσω και δεν πρόκειται να μιλήσω ξανά γι' αυτό το ζήτημα», αποκάλυψε ο 63χρονος κόουτς την Κυριακή μετά τη δύσκολη νίκη που πέτυχε η ομάδα του επί της Βαγιαδολίδ.