Βασικός ο Βρουσάι στη βαριά ήττα της Βίλεμ από τον Άγιαξ

Η Βίλεμ έχασε με το βαρύ 4-1 εντός έδρας από τον Αίαντα με τον Μάριο να κερδίζει το πέναλτι για την ομάδα του.

Βασικός ο Βρουσάι στη βαριά ήττα της Βίλεμ από τον Άγιαξ

Δεν κατάφερε η Βίλεμ να συνεχίσει το καλό της σερί. Η ολλανδική ομάδα υποδέχτηκε τον Άγιαξ και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 4-1 μπροστά στο κοινό της. Ο Αίαντας έδειξε την υπεροχή του κόντρα στην ομάδα του Τίλμπουργκ και πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της.

Βασικός ξεκίνησε στο παιχνίδι με τον Άγιαξ ο Μάριος Βρουσάι. Ο Έλληνας εξτρέμ βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της Βίλεμ, αλλά έγινε αλλαγή στο 76’. Μάλιστα στο 0-0 ο Ισάκ έχει σερβίρει σχεδόν έτοιμο γκολ στον Μάριο, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε.

Ο Βρουσάι, πάντως ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα στο 26’ ο Ισάκ και έκανε το 1-1. Ένα αυτογκόλ του Χέερκενς στο 41’ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Αίαντα που σημείωσε άλλα δύο γκολ στην επανάληψη και πήρε μία άνετη νίκη.

Όσον αφορά στον Βρουσάι θυμίζουμε ότι ο Άγιαξ είναι μία από τις ομάδες που τον παρακολουθεί και τον έχει στα υπόψη της. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες τα ολλανδικά Μέσα είχαν φιλοξενήσει ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ο Μαρκ Όφερμαρς έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον νεαρό εξτρέμ που είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Βίλεμ.