Αρέσει στον Όφερμαρς και τον Άγιαξ ο Βρουσάι

Ο σπουδαίος Ολλανδός τσεκάρει τον εξτρέμ της Βίλεμ που ανήκει στον Ολυμπιακό. Στο… στόχαστρο του και οι Μπουζούκης, Κουλούρης.

Αρέσει στον Όφερμαρς και τον Άγιαξ ο Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι έχει παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό δανεικός στη Βίλεμ και με τη φανέλα της βγάζει μάτια. Ο εξτρέμ που ανήκει στην ομάδα του Πειραιά έχει αναγκάσει τους μεγάλους της χώρας της τουλίπας να ασχολούνται μαζί του.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες έχουν βουίξει τα Μέσα της Ολλανδίας πως ο Άγιαξ δείχνει ξεκάθαρο ενδιαφέρον για τον νεαρό ακραίο επιθετικό της Βίλεμ, του οποίου τα δικαιώματα τα έχει ο Ολυμπιακός. Ο Μάριος σε δέκα συμμετοχές στην Eredivisie έχει σημειώσει τέσσερα γκολ και μετράει επίσης τέσσερις ασίστ.

Τα κατορθώματα του δεν έχουν περάσει απαρατήρητα και μάλιστα στην Ολλανδία αναφέρουν πως ο Μαρκ Όφερμαρς είναι ο άνθρωπος που τσεκάρει τον Βρουσάι για λογαριασμό του Άγιαξ. Η παλιά δόξα της ομάδας του Άμστερνταμ από το 2012 είναι διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αίαντα.

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς ο Βρουσάι έχει καταφέρει και έχει κερδίσει τον σπουδαίο Μαρκ Όφερμαρς κι αυτό από μόνο του λέει πολλά. Μία σπουδαία φυσιογνωμία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο να ασχολείται ζεστά με τον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος από νωρίς έχει ξεχωρίσει στη Βίλεμ.

Στην Ολλανδία, πάντως εκτός από τον Βρουσάι γίνεται αναφορά και στον Γιάννη Μπουζούκη του Παναθηναϊκού, αλλά και στον Ευθύμη Κουλούρη του Ατρόμητου, ο οποίος ωστόσο ανήκει στον ΠΑΟΚ. Και αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει.