Ξανά γκολ και ασίστ ο Βρουσάι με τη Βίλεμ (vid)

Πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα παιχνίδι της ολλανδικής ομάδας είναι ο εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ξανά γκολ και ασίστ ο Βρουσάι με τη Βίλεμ (vid)

Την ανοδική της πορεία συνεχίζει η Βίλεμ, η οποία αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Χέρακλες για το ολλανδικό πρωτάθλημα. Η Βίλεμ μάλιστα πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 4-3 σε ένα χορταστικό ματς.

Πρωταγωνιστής σε ακόμα ένα παιχνίδι της Βίλεμ ήταν ο Μάριος Βρουσάι. Ο εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί δανεικός ξεκίνησε βασικός στο συγκεκριμένο ματς και φρόντισε να βάλει τις πινελιές του στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του.

Ο Βρουσάι, μάλιστα πιστώθηκε μία ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του. Σκόρερ ο συνήθης ύποπτος για τη Βίλεμ, Αλεξάντερ Ισάκ με τον Βρουσάι να του δίνει την τελική πάσα στο 56'. Με αυτή ο Μάριος έφτασε τις τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας και συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Εκτός από την ασίστ στο 87' "κλείδωσε" τη νίκη για την ομάδα του, αφού η Χέρακλες είχε μειώσει σε 2-3. Ο Βρουσάι σκόραρε για να κάνει το 2-4 για τη Βίλεμ και να της δώσει μία πολύτιμη νίκη που την φέρνει πολύ κοντά και στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Με αυτό το γκολ έφτασε τα τέσσερα στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Μάριου Βρουσάι...