«Εξοχικό» της Λάτσιο το «Μεάτσα» (0-1)!

Σημαντική νίκη της Λάτσιο στο Μιλάνο επί της Ίντερ, αφού η ομάδα της Ρώμης επιβλήθηκε με 1-0 των «νερατζούρι».

«Εξοχικό» της Λάτσιο το «Μεάτσα» (0-1)!

Έτσι, με την 3η νίκη της σε 4 ματς (συν μια ισοπαλία) ανέβηκε 6η, πάνω από την συμπολίτισσα Ρόμα κι είναι στο -3 από την 4η θέση με ματς λιγότερο!

Η ομάδα του Μιλάνου απόντος του Ικάρντι («κόπηκε» από τον Σπαλέτι, παρότι επέστρεψε στις προπονήσεις), δεν κατάφερε να κεφαλαιοποιήσςι τη νίκη στο ντέρμπι με την Μίλαν και… ξανακύλησε μετά από 2 σερί επιτυχίες. Οι «πρωτευουσιάνοι» προηγήθηκαν στην πρώτης τους ευκαιρία: με κεφαλιά του Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, στο 2ο δοκάρι, ν’ αξιοποιεί την συνεργασία Ρόμουλο – Λουίς Αλμπέρτο (12’).

Από τον Μάη της περασμένης χρονιάς δεν σκόραρε εκτός έδρας ο Σέρβος. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους αφού ο Χαντάνοβιτς σταμάτησε δις τον Λουίς Αλμπέρτο κι ο Στρακόσα έκλεισε τον Βεσίνο. Στην επανάληψη ο κίπερ της Ίντερ σταμάτησε με διπλή επέμβαση τους Καϊσέδο – Ιμόμπιλε, ενώ οι Λομβαρδοί, που σφυρίχθηκαν, ήταν «φλύαροι».

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζοάο Μιράντα, Ασαμόα, Ντ’ Αμπρόζιο (79’ Καντρέβα), Σκρίνιαρ, Πέρισιτς, Μπόρχα Βαλέρο (74’ Ναϊνγκολάν), Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Πολιτάνο, Κεϊτά Μπαλντέ (84’ Ζοάο Μάριο).

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσα, Ατσέρμπι, Μπάστος, Λουίζ Φελίπε, Λούκας Λέιβα, Λούλιτς (87΄ Ντουρμίσι), Ρόμουλο, Λουίς Αλμπέρτο (67’ Παρόλο), Κορέα (λ.τρ. Καϊσέδο), Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Ιμόμπιλε.

Η βαθμολογία της Serie Α: