Επίσημο: Στη Μπάγερν ο Ερνάντες, υποβάλλεται άμεσα σε επέμβαση στο γόνατο! (pic)

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου είναι και με τη... βούλα από την Τετάρτη (27/3) ο Γάλλος αμυντικός Λούκα Ερνάντες, ο οποίος υποβάλλεται άμεσα σε επέμβαση στο γόνατο!

Επίσημο: Στη Μπάγερν ο Ερνάντες, υποβάλλεται άμεσα σε επέμβαση στο γόνατο! (pic)

Η πρόθεση της Μπάγερν να εντάξει στη δύναμή της τον Λούκα Ερνάντες ήταν γνωστή εδώ και μερικούς μήνες και την Τετάρτη (27/3) η διοίκηση του βαυαρικού κλαμπ επισημοποίησε τη μετακίνηση του νεαρού αμυντικού από τη Μαδρίτη στο Μόναχο.

Ο 23χρονος μπακ ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από τη Μπάγερν και η μεταγραφή θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουλίου. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δίνει ο γερμανικός σύλλογος, ο Ερνάντες υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο (ως το 2024) και η Ατλέτικο θα λάβει 80 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή.

Δείτε το tweet της Μπάγερν για την απόκτηση του Ερνάντες:

Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ζημιά στο δεξί του γόνατο και ύστερα από συζητήσεις με την πλευρά της Ατλέτικο, αποφασίστηκε να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση αποκατάστασης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο Ερνάντες θα είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει στη Μπάγερν με το ξεκίνημα της σεζόν 2019-2020.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Μονάχου θα είναι μόλις η δεύτερη στην καριέρα του Γάλλου μπακ, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ατλέτικο και μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί επαγγελματικά μόνο στο κλαμπ της Μαδρίτης.