Μανωλάς: «Είμαι Ολυμπιακός και καλύτερος στο... μπάσκετ!»

Ο Κώστας Μανωλάς χαρακτήρισε τον θείο του, Στέλιο ως τον καλύτερο Έλληνα αμυντικό όλων των εποχών και δήλωσε Ολυμπιακός.

Μανωλάς: «Είμαι Ολυμπιακός και καλύτερος στο... μπάσκετ!»

Ο Κώστας Μανωλάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "TOURISTES" του ΣΚΑΪ και είπε πολλά ενδιαφέρονται για τη ζωή και την καριέρα του. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά είπε για:

Τα πρώτα του παπούτσια και στην πρώτη του μπάλα: "Θυμάμαι ποδοσφαιρικά παπούτσια - που τα έσκιζα ανά τρεις μέρες – μου έπαιρνε ο παππούς μου, ο συγχωρεμένος, Κώστας Λατίνας. Η μητέρα μου έχει πει ότι η πρώτη μου λέξη ήταν “γκολ”, ενώ κρατούσα μία μπάλα. Δεν ήταν “μαμά” ή “μπαμπά”. Κάτι μέσα μου έλεγε πως θα γίνω ποδοσφαιριστής, αν και στο σχολείο τα πήγαινα αρκετά καλά και έχω περάσει στο πανεπιστήμιο. Ήταν και ο θείος μου ήταν ποδοσφαιριστής και πήρα από εκεί το έναυσμα. Δόξα τω θεώ και τώρα είμαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο".

Το αν ξεπέρασε τον θείο του, Στέλιο: "Τι να σου πω. Ο θείος μου έκανε καριέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί εκείνα τα χρόνια δεν γινόντουσαν μεταγραφές στο εξωτερικό. Για μία εικοσαετία ήταν ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός για εμένα όλων των εποχών. Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο, στο επίπεδό του, και έχουμε κάνει τη Νάξο και την Ελλάδα περήφανη".

Το αν ήταν καλύτερος σε κάποιο άλλο άθλημα: "Ναι, στο μπάσκετ".

Την οικογένειά του: "Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η οικογένεια. Οι γονείς μου δεν με άφησαν ποτέ. Ο πατέρας μου που είναι έφορος στη Νάξο, άφησε τη δουλειά του και πήρε απόσπαση στην Αθήνα και η μητέρα μου ήταν κοντά μου. Έκανα τρεις προπονήσεις την ημέρα για να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο".

Το πώς υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο: "Βρήκα μια ιστοσελίδα κάποια στιγμή, ότι η ΑΕΚ κάνει ένα καμπ και ψάχνει παιδιά. Δηλώνω συμμετοχή και πάω και λέω στους γονείς μου, θα πάω να δοκιμάσω. Με παίρνουν κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου λένε ότι με πήραν. Κάνω μια καλή χρονιά, αλλά μου είπαν ότι ακόμα δεν είσαι έτοιμος. Πήρα ένα ταξί λοιπόν να πάω στον Θρασύβουλο, που ήταν ο Σάκης Τσιώλης και την επόμενη μέρα υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη ζωή σε ότι κάνεις πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση".

Το πώς αντιμετωπίζει τη νέα του ζωή: "Στη ζωή όσα λεφτά και να βγάλεις, όσο ψηλά και αν φτάσεις, δεν μπορείς να αλλάζεις τα παλιά και να τα ξεχνάς. Στο ποδόσφαιρο και τη ζωή δεν σου χαρίζει κανείς τίποτα".

Τη ζωή στη Ρώμη: "Έχω τη ζωή μου, την οικογένειά μου και περνάω πολλές ώρες στο σπίτι. Αυτό μου αρέσει αρκετά. Η ζωή μου είναι πολύ απλή γενικά"

Το τι ομάδα είναι: "Αυτή τη στιγμή είμαι Ολυμπιακός".

Τον δυσκολότερο αντίπαλο που είχε: "Έχω παίξει και κόντρα στον Μέσι, αλλά για μένα είναι ο Ιμπραχίμοβιτς".

Τη ζωή του μετά το ποδόσφαιρο: "Για μένα η Νάξος είναι ο παράδεισος. Πάντα εκεί θα γυρνάω. Εκεί μεγάλωσα και εκεί θα γυρίσω κάποια στιγμή"