Η δήλωση του Ένγκελς για Ρεμς και η διάψευση

Ο Βέλγος στόπερ μίλησε για την παρουσία του στη γαλλική ομάδα και διέψευσε τα σενάρια περί επιστροφής στο Βέλγιο, ενώ δεν αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό.

Η δήλωση του Ένγκελς για Ρεμς και η διάψευση

Από τους δανεικούς του Ολυμπιακού που διαπρέπουν στην ομάδα που έχει δοθεί είναι ο Μπιόρν Ένγκελς. Ο Βέλγος στόπερ έχει παραχωρηθεί στη Ρεμς με τη φανέλα της οποίας κάνει εξαιρετική σεζόν.

Έχει κάνει 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με ένα γκολ και μία ασίστ, ενώ έχει κάνει και ακόμα δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Γαλλίας. Στη συμφωνία με τη Ρεμς ο Ολυμπιακός έχει βάλει οψιόν αγοράς, η οποία λέγεται πως είναι ύψους 4 εκατ. ευρώ. Οι Γάλλοι μάλιστα θα την ενεργοποιήσουν και ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στο Σαμπιονά τα επόμενα χρόνια.

Και ο ίδιος, άλλωστε σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παραμονή του στη Γαλλία. Για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό υπήρξε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον της Άντερλεχτ. Ο ίδιος μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του και αναφέρθηκε τόσο στη φημολογία όσο και στο ενδεχόμενο επιστροφής στο βελγικό πρωτάθλημα.

«Δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου κανείς, αλλά μίλησαν με τον ατζέντη μου. Δεν έπρεπε να το κάνουν, όμως, διότι δεν με ενδιαφέρει», είπε ο Ένγκελς για τα σενάρια περί Άντερλεχτ. Σε ερώτηση για το αν δεν πηγαίνει στην ομάδα των Βρυξελλών επειδή έχει παίξει στην Κλαμπ Μπριζ απάντησε: «Έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Και ο Οτζίτζα έχει παίξει στην Άντερλεχτ και σήμερα αγωνίζεται στη Γάνδη. Υπάρχουν ακόμα πολλά παραδείγματα που έχουν κάνει κάτι παρόμοιο», ήταν τα λόγια του Ένγκελς.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του και για τις εντυπώσεις του στη Ρεμς. «Είμαι πολύ καλά στη Γαλλία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου στο Βέλγιο», ήταν τα λόγια του Ένγκελς, ο οποίος δεν αναφέρεται πουθενά στον Ολυμπιακό και επί της ουσίας από τις κουβέντες του φαίνεται πως το πιθανότερο είναι να παραμείνει της Ρεμς.