Επίσημο: Κράτησε τον αρχηγό της, Γουές Μόργκαν, η Λέστερ (pic)

Ο πολύπειρος μπακ επέκτεινε τη συνεργασία του με τις «αλεπούδες» κι έκανε δηλώσεις για το περιβραχιόνιο, αλλά και για τη συνέχεια.

Επίσημο: Κράτησε τον αρχηγό της, Γουές Μόργκαν, η Λέστερ (pic)

Έως το καλοκαίρι του 2020 θα φοράει τη φανέλα της Λέστερ ο Γουές Μόργκαν, καθώς το αγγλικό κλαμπ γνωστοποίησε σήμερα (18/3) ότι ο 35χρονος αρχηγός υπέγραψε μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με τις «αλεπούδες».

Μετά τις απαραίτητες υπογραφές, ο πολύπειρος αμυντικός προέβη σε δηλώσεις μιλώντας τόσο για τη σημασία του να φοράς το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όσο και για τη συνέχεια με τη φανέλα της Λέστερ:

«Αυτή ήταν πάντα η φιλοσοφία μου: Να αποτελώ παράδειγμα και να ηγούμαι με αυτό τον τρόπο. Τέτοιος αρχηγός υπήρξα και τέτοιος θα παραμείνω. Σημαίνει πολλά για μένα η Λέστερ, έχουμε περάσει τόσα πολλά.

Η παραμονή μου εδώ με κάνει πολύ χαρούμενο. Βλέπω ένα λαμπρό μέλλον για τη Λέστερ, διαθέτουμε πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες που έχουν μεγάλη προοπτική. Η Λέστερ είναι επιτυχημένη γιατί δεν στηρίζεται στις μονάδες, αλλά στο σύνολο».

Μέχρι στιγμής ο Γουές Μόργκαν έχει συμπληρώσει 292 εμφανίσεις με τη φανέλα των «αλεπούδων», πετυχαίνοντας και 13 τέρματα. Στη Λέστερ πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2012 προερχόμενος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ κι έκτοτε παίζει ανελλιπώς.