Αβέβαιος ο Κουτίνιο για το μέλλον του στη Μπάρτσα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα στους Καταλανούς, ωστόσο δεν έδωσε σαφή απάντηση για το μέλλον του στο σύλλογο

Αβέβαιος ο Κουτίνιο για το μέλλον του στη Μπάρτσα

Μία απάντηση αναφορικά με το μέλλον του στη Μπαρτσελόνα κλήθηκε να δώσει ο Φελίπε Κουτίνιο, μετά την ενθαρρυντική του εμφάνιση στον αγώνα ρεβάνς των Καταλανών με τη Λιόν για τη φάση των «16» του Champions League. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πέτυχε ένα από τα πέντε γκολ της ομάδας του (5-1) στη νίκη – πρόκριση επί των «λιονέ» και μετά το τέλος της συνάντησης αναφέρθηκε στην πορεία του στη Μπάρτσα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, ίσως και μήνες, δεν έπαιζα καλά αλλά μπορώ ακόμα να βελτιωθώ. Ήρθα στη Μπαρτσελόνα για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος για την εμφάνισή μου κόντρα στη Λιόν», είπε ο διεθνής άσος.

Ο Κουτίνιο αποχώρησε από τη Λίβερπουλ με προορισμό τη Μπαρτσελόνα με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει τα 146 εκατομμύρια βρετανικές λίρες, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Σημειώνεται, μάλιστα, πως το όνομά του έχει συνδεθεί και με πιθανή επιστροφή στην Αγγλία για λογαριασμό όμως της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για την πορεία του Κουτίνιο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής των "μπλαουγκράνα" Ερνέστο Βαλβέρδε, λέγοντας: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για τον ίδιο, αλλά και για όλους στο σύλλογο. Έπαιξε καλά. Είναι αλήθεια ότι αυτή την χρονιά ίσως δεν έκανε αρκετά καλά παιχνίδια, αλλά κάποιες συγκεκριμένες στιγμές τα πήγε καλά. Πέτυχε και δύο γκολ κόντρα στη Σεβίλλη. Θέλουμε να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να μας δώσει περισσότερα. Είμαστε χαρούμενοι με τον Κουτίνιο».