Μουρίνιο: «Τέλεια λύση ο Ζιντάν στη Ρεάλ»

Ο Πορτογάλος προπονητής σχολίασε την πρόσληψη του Ζιντάν στον πάγκο των «μερένχες», παρότι και ο ίδιος ήταν στη λίστα των υποψηφίων

Μουρίνιο: «Τέλεια λύση ο Ζιντάν στη Ρεάλ»

Ως την ιδανικότερη λύση για την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν μεταξύ τους υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Σαντιάγο Σολάρι στον πάγκο της «βασίλισσας», ωστόσο η διοίκηση της ισπανικής ομάδας αποφάσισε τελικά να επαναφέρει στο συγκεκριμένο πόστο τον «Ζιζού», ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο είχε οδηγήσει το σύλλογο στην κατάκτηση του τρίτου του σερί τροπαίου του Champions League.

«Όχι, φυσικά και δεν είμαι απογοητευμένος. Ποτέ δεν μίλησα για το αν θα ήθελα να επιστρέψω στη θέση (σ. του προπονητή της Ρεάλ) και πιστεύω, κατά τη γνώμη μου, πως αυτή είναι η τέλεια λύση. Ο Ζιντάν έχει κάνει υπέροχα πράγματα για τον σύλλογο κατά τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό είναι ιδανικό και για εκείνον και για τον σύλλογο. Τώρα έχει ένα νέο έργο και πρέπει να αποδείξει στον καθένα πόσο ταλαντούχος είναι, γι’ αυτό του εύχομαι ό,τι καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο για τον Ζιντάν.

Υπενθυμίζεται πως ο Μουρίνιο απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον περασμένο Δεκέμβρη, εξαιτίας των αρνητικών αποτελεσμάτων των «κόκκινων διαβόλων» σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πλέον συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας.