Τέλος ο Τεντέσκο από τη Σάλκε

Οι «βασιλικοί μπλε» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον προπονητή μετά τη βαριά ήττα με 7-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι και τον αποκλεισμό από το Champions League

Τέλος ο Τεντέσκο από τη Σάλκε

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται πλέον η Σάλκε, καθώς αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Ντομένικο Τεντέσκο. Μετά το βαρύ 7-0 των «βασιλικών μπλε» από τη Μάντσεστερ Σίτι στον μεταξύ τους επαναληπτικό για τη φάση των «16» του Champions League, που σήμανε και τον αποκλεισμό της γερμανικής ομάδας από τη συνέχεια του θεσμού, η διοίκηση της Σάλκε αποδέσμευσε από τα καθήκοντά του τον προπονητή.

Υπηρεσιακοί στην ομάδα αναλαμβάνουν πλέον οι Χουμπ Στέφενς και Μάικ Μπούσκενς, έως ότου ο σύλλογος επιλέξει έναν μόνιμο προπονητή για τον πάγκο της, ενώ ο Τεντέσκο αποχωρεί από τη θέση του στη Σάλκε μετρώντας 33 νίκες, 17 ισοπαλίες και 25 ήττες σε σύνολο 75 επίσημων αναμετρήσεων.

Ενόψει της συνέχειας, ο γερμανικός σύλλογος συνεχίζει τη μάχη του στη Μπουντσελίγκα για να κρατηθεί στα μεγάλα «σαλόνια», καθώς έπειτα από 25 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα οι «βασιλικοί μπλε» βρίσκονται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς.