Εντυπωσιάζει ο εξτρέμ του Ολυμπιακού Ραντζέλοβιτς στη Ραντνίτσκι Νις (vid)

Σπουδαίες εμφανίσεις από τον 21χρονο επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στη Σερβία με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό

Εντυπωσιάζει ο εξτρέμ του Ολυμπιακού Ραντζέλοβιτς στη Ραντνίτσκι Νις (vid)

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Σερβία με τα χρώματα της Ραντνίτσκι Νις και να οδηγεί στις επιτυχίες την ομάδα του στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στο σύλλογο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, έπαιξε στο χθεσινό ματς της Ραντνίτσκι Νις κόντρα στην Βοϊβοντίνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο διεθνής άσος κέρδισε το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το σκορ, ενώ με «ασίστ» στο δεύτερο γκολ της έδειξε το δρόμο για τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πριν το συγκεκριμένο ματς, η Ραντνίτσκι Νις είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα με αντίπαλο την Μλάντοστ Λουτσάνι το περασμένο Σάββατο για την 26η αγωνιστική και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς ήταν για ακόμα μία φορά μεγάλος πρωταγωνιστής. Χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 40ο λεπτό με εντυπωσιακό σουτ χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης με σκορ 1-0.

Το αξιοσημείωτο, μάλιστα, είναι πως αυτή ήταν η ένατη σερί νίκη της Ραντνίτσκι Νις στην κατηγορία, εκεί όπου παραμένει αήττητη από τα τέλη του περασμένου Ιουλίου, όταν έχασε εκτός έδρας με 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα (με τα γκολ των Ρόντιτς και Μπεν).

Η Ραντνίτσκι Νις βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Σέρβικου πρωταθλήματος έπειτα από το πέρας 26 αγωνιστικών στο θεσμό, με επτά πόντους λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα, ενώ πίσω της στην τρίτη θέση βρίσκεται η Παρτιζάν με 14 βαθμούς λιγότερους.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται πως ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς μετρά την εφετινή αγωνιστική περίοδο 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με πέντε γκολ και έξι «ασίστ».