Και ο Μπέκαμ στο επετειακό φιλικό Γιουνάιτεντ - Μπάγερν

Ο παλαίμαχος Άγγλος δήλωσε πως θα αγωνιστεί στο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» με τους Βαυαρούς, στην αναβίωση του αξέχαστου τελικού του 1999

Και ο Μπέκαμ στο επετειακό φιλικό Γιουνάιτεντ - Μπάγερν

Παρών θα είναι (και) ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο επετειακό φιλικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν Μονάχου στις 26 Μαΐου στο «Ολντ Τράφορντ». Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του Champions League το 1999, όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της συνάντησης κατέκτησαν το πολυπόθητο τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εφέτος αποφασίστηκε η αναβίωση αυτού του αξέχαστου τελικού από τις διοικήσεις των δύο συλλόγων και ανάμεσα στα ονόματα των άλλοτε ποδοσφαιριστών εκείνων των ομάδων που δέχτηκαν θα αγωνιστούν στο φιλικό είναι και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σκέψη ότι θα επιστρέψω στο «Όλντ Τράφορντ». Το 1999 ήταν μία εκπληκτική σεζόν και το να αναβιώσουμε αυτή τη στιγμή θα είναι πολύ ωραίο. Το να είμαστε και πάλι μαζί σαν ομάδα υπό τον Σερ Άλεξ είναι κάτι πολύ μεγάλο. Ανυπομονώ!», ανέφερε ο «Μπεκς» με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πέρα από τον Μπέκαμ, στην ομάδα της Γιουνάιτεντ θα αγωνιστούν επίσης παίκτες όπως ο Πολ Σκόουλς, ο Νίκι Μπατ, ο Γκάρι και ο Φιλ Νέβιλ, ενώ στον πάγκο του αγγλικού συλλόγου θα βρίσκεται ο πρωτεργάτης των μεγάλων επιτυχιών, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.