Προσφεύγει στη ΦΙΦΑ ο Κάριους κατά της Μπεσίκτας

Απλήρωτος για τέσσερις μήνες παραμένει ο Γερμανός τερματοφύλακας στην τουρκική ομάδα

Προσφεύγει στη ΦΙΦΑ ο Κάριους κατά της Μπεσίκτας

Αποφασισμένος να προσφύγει στη ΦΙΦΑ είναι Λορίς Κάριους κατά της Μπεσίκτας, καθώς παραμένει απλήρωτος στην τουρκική ομάδα για τέσσερις μήνες. Ο Γερμανός τερματοφύλακας αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ για να συνεχίσει την καριέρα του στους «μαύρους αετούς» με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια.

Η πορεία του όμως στη Μπεσίκτας δεν ήταν αυτή που περίμενε, καθώς πέρα από τις αρνητικές του εμφανίσεις, που είχαν αρχίσει από τον τελικό του Champions League τον περασμένο Μάη ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν του έχει καταβληθεί από την τουρκική ομάδα κι ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Κάριους είχε διαμαρτυρηθεί αρχικά στη ΦΙΦΑ στις 20 Φεβρουαρίου για την κατάσταση όσον αφορά τις οφειλές της τουρκικής ομάδας προς τον ίδιο και η παγκόσμια Ομοσπονδία είχε δώσει διορία 10 ημερών στο σύλλογο για να διευθετήσει το θέμα, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Έτσι, ο παίκτης αναμένεται να προσφύγει για ακόμα μία φορά στην παγκόσμια Ομοσπονδία, με την ελπίδα αυτή τη φορά να δικαιωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, η Λίβερπουλ παρακολουθεί στενά την κατάσταση του ποδοσφαιριστή της, ο οποίος μετρά 26 εμφανίσεις στη Μπεσίκτας την εφετινή αγωνιστική περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις.

Σημειώνεται πως η Μπεσίκτας, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρκικού πρωταθλήματος.