Η υφήλιος υποκλίνεται στον Ρονάλντο: «Μοναδικός, τερατώδης, εξωγήινος»

Τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο αποθεώνουν τον μεγάλο σταρ της Γιουβέντους

Η υφήλιος υποκλίνεται στον Ρονάλντο: «Μοναδικός, τερατώδης, εξωγήινος»

Η ποδοσφαιρική υφήλιος υποκλίνεται στο μεγαλείο του Κριστιάνο Ρονάλντο για όσα έκανε χθες το βράδυ. Δείχνει να του συγχωρεί ακόμα και την απρέπεια όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε μετά τον θρίαμβο της Γιουβέντους απέναντι στη Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο, γράφουν ύμνους για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς. Για τα τρία γκολ που πέτυχε, για ότι έκανε μέσα στο γήπεδο, για το γεγονός ότι πλέον γράφει ιστορία και με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Η Corriere Dello Sport θεωρεί ότι είναι εξωγήινος και γράφει: «Η Γιούβε έχει έναν Αρειανό. Χατ τρικ για τον Ρονάλντο, εξευτελισμός για την Ατλέτικο Μαδρίτης». Από κοντά και η Gazzetta Dello Sport: «Εντυπωσιακή Γιούβε και στα προημιτελικά. Ο CR7 πλήγωσε τρεις φορές την Ατλέτικο».

Φυσικά, δεν αποθεώνεται μόνος στην Ιταλία. «Παραδόθηκε στον Cristiano: "Μοναδικός, τερατώδης, εξωγήινος ..."», λέει γι' αυτόν η Ισπανική As, η Marca αναφέρει: «Ο Κριστιάνο βύθισε την Ατλέτικο» ενώ η El Mundo Deportivo υποστηρίζει: «Μια άψυχη Ατλέτικο έχασε και αποκλείστηκε από τη Γιούβε του μεγάλου Κριστιάνο. Μένει εκτός του δικού της τελικού»
Για την Sport τα πράγματα είναι απλά: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξευτέλισε την Ατλέτικο». Όσον αφορά την El Pais λέει απλά ότι: «Ο Κριστιάνο καταδίκασε την Ατλέτικο» και η El Mundo παρατηρεί: «Ο Κριστιάνο έριξε την Ατλέτικο στην άβυσσο. Ο Πορτογάλος απέκλεισε με χατ τρικ τους Ροχιμπλάνκος, που ποτέ δεν έδειξαν αντίσταση στο Τορίνο παρά το αβαντάζ»

Και οι Βρετανοί με τον Κριστιάνο ασχολούνται. Η Dailymail για παράδειγμα σημειώνει: «Ο Ρόναλντο "γλέντησε" στην Ατλέτικο Μαδρίτης, μιμούμενος τον πανηγυρισμό του Σιμεόνες με... κοχόνες μετά από ένα χατ-τρικ στην απίστευτη επιστροφή της Γιούβε». Όσον αφορά τη Sun: «Γιουβέντους-Ατλέτικο 3-0 (3-2 συνολικά). Το ηρωικό χατ τρικ του Ρονάλντο φέρνει τη Γιούβε στα προημιελικά του Champions League»


Η χάρη του φυσικά πάει πολύ μακριά. Στη Νέα Υόρκη, η Νytimes, αναφέρει: «Η Γιουβέντους επιβιώνει, καθώς το απίθανο γίνεται και πάλι πραγματικό». Για την L' Equipe είναι πολύ απλό πως βλέπει τον Ρονάλντο: «Ο Ρονάλντο δήμιος της Ατλέτικο». Το ESPN πάει και πιο μακριά: «Το Champions League ανήκει στον Cristiano Ronaldo καθώς η Juventus επέστρεψε και νίκησε την Atletico». Δύο κουβέντες και από το France Football: «Ο Ρονάλντο και η Γιούβε έκαναν την ανατροπή με την Ατλέτικο» όπως και από τη Le Figaro: «Η Γιούβε κι ένας απίθανος Ρονάλντο κατεδάφισαν την Ατλέτικο του Γκριεζμάν»