Στη λίστα της Γιουβέντους και ο Ντεσάν

Οι «μπιανκονέρι» κοιτούν (και) την περίπτωση του ομοσπονδιακού προπονητή της Γαλλίας για αντικαταστάτη του Αλέγκρι

Στη λίστα της Γιουβέντους και ο Ντεσάν

Τελειωμό δεν έχουν τα δημοσιεύματα όσον αφορά τη θέση του προπονητή της Γιουβέντους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μία μόλις ημέρα μετά την «El Pais», που υποστήριζε πως οι «μπιανκονέρι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Ζινεντίν Ζιντάν για συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2022 (σ. πριν ανακοινωθεί ο Γάλλος στη Ρεάλ Μαδρίτης), το αμερικάνικο κανάλι «FOX Sports» ανέφερε πως στη λίστα των πρωταθλητών Ιταλίας βρίσκεται πλέον και ο Ντιντιέ Ντεσάν.

Ο 50χρονος τεχνικός κατάκτησε με την εθνική ομάδα της Γαλλίας το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας το περασμένο καλοκαίρι, ενώ κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας είχε φορέσει και τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας».

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησε 124 εμφανίσεις με το σύλλογο από το 1994 ως το 1999 και κατέκτησε μεταξύ άλλων τρία πρωταθλήματα, όπως επίσης και το Champions League τον Μάη του 1996 στη Ρώμη στον τελικό κόντρα στον Άγιαξ.

Επιπρόσθετα, στο στόχαστρο της «Γιούβε» για τη συγκεκριμένη θέση παραμένει και ο Αντόνιο Κόντε, ενώ σημειώνεται πως το συμβόλαιο του Αλέγκρι με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.