Ανακοινώνεται η παραμονή του Σόλσκιερ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Νορβηγού στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ανακοινώνεται η παραμονή του Σόλσκιερ

Στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάθεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αφού την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η παραμονή του στο σύλλογο, στη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτουν δημοσιεύματα στη Βρετανία, τονίζοντας παράλληλα πως η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» είναι ιδιαίτερη ικανοποιημένη από το έργο του 46χρονου στην ομάδα.

Υπό την καθοδήγηση του Σόλσκιερ η αγγλική ομάδα επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών, έπειτα από την αρνητική της πορεία με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο. Πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League σε βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν και συνεχίζει την προσπάθειά της τόσο στο Κύπελλο Αγγλίας όσο και για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ που οδηγεί την επόμενη περίοδο στην έξοδο στο Champions League.

Το γεγονός μάλιστα ότι από τα 18 παιχνίδια που έχει δώσει ο σύλλογος με τον Νορβηγό έχει ηττηθεί σε μόλις δύο, από την Παρί στο πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των «16» του Champions League και από την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή, έχει δώσει ακόμα περισσότερους πόντους στο Σόλσκιερ για να κερδίσει τη θέση του μόνιμου προπονητή.

Υπενθυμίζεται πως για τη θέση του μόνιμου προπονητή η Γιουνάιτεντ είχε στη λίστα της τόσο τον Ζινεντίν Ζιντάν όσο και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο της Τότεναμ. Όπως τονίζεται όμως στα βρετανικά ΜΜΕ, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έχει ήδη αποφασίσει να συνεχίσει με τον Νορβηγό στον πάγκο της και να του δώσει μόνιμα τα «ηνία» της ομάδας.