«Κλείνει το μάτι» στη Γιουνάιτεντ ο Σόλκσιερ: «Δεν έχω συμβόλαιο με τη Μόλντε»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατέστησε σαφές ότι δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο από την Μόλντε, την ομάδα στην οποία ήταν προπονητής πριν πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία ακόμη δεν έχει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους, που λήγει τον Ιούνιο.

«Κλείνει το μάτι» στη Γιουνάιτεντ ο Σόλκσιερ: «Δεν έχω συμβόλαιο με τη Μόλντε»

Η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη στο πρωτάθλημα από την άφιξη του Σόλσκιερ στον πάγκο της ομάδας, τον Δεκέμβριο, και οι πιέσεις στη διοίκηση του συλλόγου να του ανανεώσει το συμβόλαιο εντείνονται, ιδίως μετά την πρόκριση στο Champions League σε βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ερωτηθείς αν οι σχετικές φήμες για την επέκταση του συμβολαίου, του προκαλούν κάποια ενόχληση, ο παλιός επιθετικός της ομάδας απάντησε: «Μου αρέσει να κοουτσάρω αυτά τα αγόρια και να δουλεύω εδώ. Κάνω απλά το καλύτερο που μπορώ κάθε μέρα. Αν και πότε θα υπάρξει θέμα ανανέωσης του συμβολαίου, τότε θα δούμε».

Επίσης τόνισε ότι το συμβόλαιο συνεργασίας του με την Μόλντε έχει ολοκληρωθεί από τη στιγμή που εντάχθηκε στο δυναμικό της Μάντσεστερ, παρά τα όσα ισχυρίστηκε με δηλώσεις ο πρώην εργοδότης του.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μόλντε, Οϊστέιν Νέερλαντ, δήλωσε την Τετάρτη ότι αναμένει από τον Σόλσκιερ να επιστρέψει μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Γιουνάιτεντ, αφού πέρυσι υπέγραψε να παραμείνει στη νορβηγική ομάδα μέχρι το 2021.

«Εκείνο το συμβόλαιο με την Μόλντε έληξε και συμφώνησα με την Μάντσεστερ μέχρι τέλος Ιουνίου. Δεν μπορείς να έχει ταυτόχρονα δύο συμβόλαια όταν είσαι προπονητής», επισήμανε ο Σόλσκιερ.