Έπιασε δουλειά στην Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια

Ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ ενημερώθηκε ήδη για τα οικονομικά δεδομένα και τις ανάγκες της ομάδας.

Έπιασε δουλειά στην Ανόρθωση ο Τιμούρ Κετσπάγια

Η επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της Ανόρθωσης θεωρείται δεδομένη. Ο μεγαλομέτοχος της κυπριακής ομάδας, Χρήστος Πουλλαΐδης, συναντήθηκε με τον Γεωργιανό τεχνικό, παρουσία του νέου προέδρου της «κυρίας», Μιχάλη Χατζηπαντέλα και έδωσαν τα χέρια. Ο 51χρονος τεχνικός ήδη έχει αρχίσει δουλειά έχοντας ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τα οικονομικά δεδομένα και τις ανάγκες της ομάδας.

Ο Κετσπάγια θα έχει παρά το πλευρό του, τους δυο στενούς συνεργάτες του οι οποίοι τον ακολουθούν πιστά σε κάθε επαγγελματικό του βήμα. Ο λόγος για τον γυμναστή Μιχάλη Μιχαήλ και τον βοηθό προπονητή Σοσό Τσέντια.

Εκτιμάται ότι η διοίκηση της Ανόρθωσης θα έχει συνάντηση, ίσως και μέσα στην εβδομάδα, με τον Τιμούρ Κετσπάγια για να υπογραφούν τα σχετικά συμβόλαια και να επισημοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή του Κετσπάγια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του δεν έχει γίνει γνωστή, όμως πληροφορίες κάνουν λόγο για συνεργασία δύο χρόνων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ