Διέρρηξαν το σπίτι του Ρότζερς

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές, που παραβίασαν το σπίτι τους στην Γλασκώβη, αναγκάστηκαν να έρθουν η σύζυγος και η κόρη του Βορειοϊρλανδού τεχνικού

Διέρρηξαν το σπίτι του Ρότζερς

Απόντος του προπονητή, τα μέλη της οικογένειάς του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στο μπάνιο, προκειμένου να αποφύγουν τα χειρότερα. Την περιπέτεια που έζησαν η Σάρλοτ και η εξάχρονη, Λόλα Ρότζερς, αποκάλυψε το Sky Sports News.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, την ώρα που κοιμόντουσαν οι εισβολείς μπήκαν στο σπίτι όπου διέμεναν στο προάστιο της πόλης, Μπίρσντεν. Λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, η σύζυγος και η κόρη του προπονητή της Λέστερ ξύπνησαν από φωνές στο ισόγειο του σπιτιού, την ώρα που δύο άνδρες έκλεβαν την περιουσία τους.

Οι εισβολείς έσπευσαν να μπουν στην κύρια κρεβατοκάμαρα, όπου μέσα σε κραυγές η μητέρα με το παιδί της κατευθύνθηκαν προς το μπάνιο. Οι κλέφτες αποχώρησαν από την οικεία παίρνοντας μαζί τους κουτιά με προσωπικά πράγματα του Μπρένταν Ρότζερς.

Εκτιμάται ότι περιείχαν πλήθος προσωπικών αντικειμένων του έμπειρου προπονητή, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων μεταλλίων, καθώς και τα τρόπαια που κέρδισε στο διάστημα των 2.5 ετών που εργάστηκε στον πάγκο της Σέλτικ.

Η σύζυγος και η κόρη του Βορειοϊρλανδού τεχνικού υπέστησαν σοκ, αλλά δεν τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της εισβολής. Η αστυνομία της Σκωτίας επιβεβαίωσε στο Sky Sports News σήμερα το απόγευμα (6/03) ότι ξεκίνησε έρευνα για να βρεθούν οι δράστες.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ