Ρεπ: «Θα μείνει στον Άγιαξ για ακόμα ένα χρόνο ο Ντε Λιχτ»

Ο θρυλικός άσος του «Αίαντα» προμήνυσε ότι ο Ολλανδός στόπερ θα παραμείνει στην ομάδα για ακόμα ένα χρόνο.

Ρεπ: «Θα μείνει στον Άγιαξ για ακόμα ένα χρόνο ο Ντε Λιχτ»

Η Γιουβέντους και η Λίβερπουλ κινούνται για την απόκτηση του Ματέις Ντε Λιχτ από τον Άγιαξ. Οι δύο ομάδες θέλουν μια καλή λύση για το κέντρο της άμυνας και θα κινηθούν το προσεχές καλοκαίρι για τον Ολλανδό διεθνή στόπερ. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Τορίνο είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 45 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του από τον ολλανδικό σύλλογο.

Για την απόκτηση του έχουν ενδιαφερθεί επίσης Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου. Ο Άγιαξ, όμως, διεμήνυσε προς όλους τους «μνηστήρες» του 19χρονου σταρ, πως όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να ξέρει πως δεν παραχωρείται με λιγότερα από 70 εκατ. ευρώ!

Ο θρυλικός άσος, πάντως, της διάσημης ολλανδικής ομάδας, Τζόνι Ρεπ, δήλωσε πως τελικά ο νεαρός σέντερ μπακ δεν θα παραχωρηθεί το καλοκαίρι και θα παραμείνει στο δυναμικό του «Αίαντα» για έναν ακόμη χρόνο: «Πιστεύω πως τελικά θα μείνει για έναν ακόμη χρόνο. Θα είναι καλό γι' αυτόν, για να αποκτήσει περισσσότερες εμπειρίες. Είναι 19 χρονών, ήδη αρχηγός και δεν πρέπει να βιάζεται. Νομίζω ότι το καταλαβαίνει αυτό και θα μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν».