«Νοσοκομείο» η Μάντσεστερ Γ.

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δέκα τραυματίες έχει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ

«Νοσοκομείο» η Μάντσεστερ Γ.

Με δέκα απουσίες θα παραταχθεί στον αυριανό (27/2) αγώνα πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι περιορισμένες, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» «έχασαν» τους Άντερ Ερέρα, Χουάν Μάτα και Τζέσι Λίνγκαρντ λόγω τραυματισμού στο πρώτο μέρος του κυριακάτικου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα ο Μάρκους Ράσφορντ να αναγκαστεί να παίξει στο υπόλοιπο του αγώνα με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Εκτός από αυτά τα προβλήματα, στο «στρατόπεδο» της Γιουνάιτεντ υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες, καθώς οι Νεμάνια Μάτιτς και Αντονί Μαρσιάλ απουσίασαν από τη «λευκή» (0-0) ισοπαλία με τους κόκκινους στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ ο Σόλσκιερ δεν είχε στη διάθεσή του και τους Φιλ Τζόουνς, Ματέο Νταρμιάν και Αντόνιο Βαλένσια.

Παράλληλα, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο 17χρονος Μέισον Γκρίνγουντ, με αποτέλεσμα ο Νορβηγός τεχνικός της Γιουνάιτεντ να παραδέχεται ότι έχει περιορισμένες επιλογές ενόψει του ταξιδιού στο Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ