Το BBC ειρωνεύεται τον Σαββίδη για την εισβολή του στην Τούμπα με το όπλο του (vid)

Πως το περιστατικό ανάμεσα στον Κέπα και τον Σάρι, έκανε το BBC να θυμηθεί το «ντου» του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα!

Το BBC ειρωνεύεται τον Σαββίδη για την εισβολή του στην Τούμπα με το όπλο του (vid)

Στην Αγγλία το βασικό θέμα συζήτησης από το απόγευμα της Κυριακής 24/2 είναι η άρνηση του Κέπα να αντικατασταθεί από τον Καμπαγέρο, στον τελικό του Λιγκ καπ ανάμεσα στην Τσέλσι και την Σίτι.

Ο προπονητής των «μπλε», Μαουρίτσιο Σάρι είδε τον γκολκίπερ του να αρνείται πεισματικά να βγει από τον αγωνιστικό χώρο σε ένα περιστατικό που έκανε άπαντες στην ομάδα της Τσέλσι να νιώσουν άβολα.

Το θέμα σχολιάστηκε εκτενώς από τα Μέσα στο «Νησί», με το BBC να το πηγαίνει και ένα βήμα... παραπέρα και να παρουσιάζει άρθρο με τις πιο άβολες στιγμές στο ποδόσφαιρο.

Κάπου ανάμεσα στην κουτουλιά του Ζιντάν στον Ματεράτσι και το σουτ του Αζάρ σε Ball boy της Σουόνσι, παρουσιάστηκε και ο Ιβάν Σαββίδης!

Οι Άγγλοι τονίζουν στο θέμα τους ότι σε αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το 2018, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν ήταν ευχαριστημένος από ένα σφύριγμα του διαιτητή και πήρε την απόφαση να εισβάλει στο γήπεδο. «Ο κ. Σαββίδης θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα του στον διαιτητή, έχοντας ένα όπλο στον γοφό του», αναφέρεται στο βίντεο που συνοδεύει το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση αυτή του κ. Σαββίδη του έχει στοιχίσει την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα!