Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 0-0: Όλα «μηδέν» στο Όλντ Τράφορντ (vid)

Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες στο Όλντ Τράφορντ, 4 αναγκαστικές αλλαγές και χωρίς κάποια σημαντική ευκαιρία. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 0-0: Όλα «μηδέν» στο Όλντ Τράφορντ (vid)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Premier League, μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ.

Τα προβλήματα για τον Σόλσκιερ ξεκίνησαν νωρίς όταν είδε τους Ερέρα και Μάτα να μην μπορούν να συνεχίσουν, ενώ μόλις λίγα λεπτά αργότερα ο Λίνγκαρντ που είχε περάσει ως αλλαγή, αποχώρησε τραυματίας. Οι δύο ομάδες όπως ήταν λογικό δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Στο 40ο λεπτό ήταν η σειρά του Κλοπ να κάνει αναγκαστική αλλαγή. Ο Φιρμίνο ένιωσε ενοχλήσεις και ο Ντάνιελ Στάριτζ πήρε τη θέση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως είχαν να γίνουν τέσσερις αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο στην Premier League από το Δεκέμβριο του 2009 σε έναν αγώνα μεταξύ της Γουίγκαν και της Φούλαμ.

Τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου κυλούσαν βασανιστικά για τους παίκτες των δύο ομάδων, καθώς ο χρόνος καθαρού παιχνιδιού στο πρώτο 45λεπτο ήταν ελάχιστος. Μοναδική καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους με ένα σουτ του Πογκμπά να αποκρούει εντυπωσιακά ο Άλισον.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν το ίδιο νωθρά με το πρώτο. Μετά από κάποια στιγμή οι παίκτες της Γιουνάιτεντ, έβγαλαν μία τρομερή κατάθεση ψυχής. Είχαν καταλάβει πλέον και εκείνοι, όπως και όλοι όσοι παρακολουθούσαν την αναμέτρηση, πως δεν υπήρχε κάτι άλλο που μπορούσε να αλλάξει.

Οι αλλαγές είχαν συμπληρωθεί, ο Σόλσκιερ το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να δώσει οδηγίες και ο κόσμος προσπαθούσε συνεχώς με φωνή (πράγμα σπάνιο για το «θέατρο των ονείρων») να εμψυχώσει την ομάδα.

Η ομάδα του Κλοπ άργησε πολύ να ανεβάσει ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο. Βλέποντας τους παίκτες του να τα έχουν χαμένα σε άμυνα και επίθεση, αποφάσισε να αποσύρει τον «άχρωμο» για ακόμα ένα ντέρμπι, Μοχάμεντ Σαλάχ και να περάσει στη θέση του ο Οριγκί. Τα πράγματα όμως δεν έλεγαν να αλλάξουν για τη Λίβερπουλ και ουσιαστικά δεν απείλησε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 76' ο Μάτιπ έβαλε αυτογκόλ το οποίο σωστά δεν μέτρησε.

Δείτε τα highlights του αγώνα: