«Ο Μιλιβόγεβιτς θα μπορούσε να αγωνιστεί στις Άρσεναλ και Τσέλσι»

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε για τον μέσο της Κρίσταλ Πάλας τονίζοντας ότι είναι ένας από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές στην Premier League.

«Ο Μιλιβόγεβιτς θα μπορούσε να αγωνιστεί στις Άρσεναλ και Τσέλσι»

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς έχει εξελιχθεί σε... λίρα εκατό για την ομάδα της Κρίσταλ Πάλας. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού έχει γράψει αμέτρητα χιλιόμετρα στα γήπεδα της Αγγλίας με την ομάδα του και συνεχώς αναγκάζει τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στο «Νησί» να αναφέρονται με κολακευτικά λόγια στο όνομά του.

Τελευταίος στο... χορό των θαυμαστών του Μιλιβόγεβιτς είναι ένας πρώην τεχνικός της Πάλας, ο Άλαν Πάρντιου. Ο πολύπειρος προπονητής, σε δηλώσεις του στο beinsports εκθείασε τον Μιλιβόγεβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής από αυτούς που αγωνίζονται στις ομάδες που δεν είναι στο τοπ - 6. Νομίζω ότι άνετα θα μπορούσε να παίξει σε μεγάλους συλλόγους όπως η Άρσεναλ και η Τσέλσι».

Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς πραγματοποιεί μεστές εμφανίσεις με την Κρίσταλ Πάλας κατακτώντας την μία πρωτιά μετά την άλλη.

Ο Σέρβος σκόραρε με πέναλτι στην νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της Λέστερ με 4-1 για την 20ή αγωνιστική Premier League. Αυτό ήταν το 20o γκολ του Σέρβου με την φανέλα της αγγλικής ομάδας.