Πρωτότυπη διαμαρτυρία των Γερμανών οπαδών κατά της διεξαγωγής αγώνων τη Δευτέρα (vid)!

Συσπειρωμένοι οι φίλαθλοι των ομάδων της Μπουντεσλίγκα, θέλουν πίσω τις... Δευτέρες τους! Διαμαρτυρία με μαύρα μπαλάκια στο Νυρεμβέργη-Ντόρτμουντ.

Πρωτότυπη διαμαρτυρία των Γερμανών οπαδών κατά της διεξαγωγής αγώνων τη Δευτέρα (vid)!

Τις… Δευτέρες τους πίσω θέλουν οι Γερμανοί φίλαθλοι και παραμένουν ενωμένοι σε αυτό τους το αίτημα. Πρόκειται για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τη διοργανώτριαΑαρχή, από τη στιγμή που εκείνη αποφάσισε να γίνονται αναμετρήσεις και τις Δευτέρες, όταν υπέγραψε τη νέα σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων, όπου μεταξύ των βασικών όρων ήταν και η διεξαγωγή πέντε αγώνων της κάθε σεζόν τη Δευτέρα (για τα επόμενα τέσσερα χρόνια).

«Νein Zu Montagsspiele», είναι λοιπόν το σύνθημα που ενώνει πλέον τους Γερμανούς οπαδούς και ο κοινός σκοπός ένας: η κατάργηση των δευτεριάτικων αγώνων.

Στο τελευταίο Δευτεριάτικο παιχνίδι λοιπόν, το χθεσινό της Νυρεμβέργης με την Ντόρτμουντ, η αναμέτρηση διακόπηκε δύο φορές! Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο μαύρα μπαλάκια του τένις και φυσικά για να συνεχιζόταν το ματς έπρεπε να καθαριστεί το γήπεδο. Οι ίδιοι οι παίκτες τα κλωτσούσαν εκτός, αλλά ήταν τόσα πολλά που χρειάστηκε κάμποση ώρα για να καθαρίσει το χορτάρι.

Ο Τζέιντον Σάντσο δέχθηκε... βροχή από μαύρα μπαλάκια όταν πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ και οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές.

Το χθεσινό παιχνίδι ήταν το πρώτο μετά τις 3 Δεκεμβρίου, όταν εκείνη τη Δευτέρα είχαν παίξει Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν.

Η επόμενη διαμαρτυρία αναμένεται στο Λειψία-Χοφενχάιμ. Είχαν προηγηθεί και οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όταν στο εντός έδρας παιχνίδι τους με τη Λειψία, ανάρτησαν σχετικό πανό διαμαρτυρίας ενώ πέταξαν και λευκές κορδέλες στον αγωνιστικό χώρο, εμποδίζοντας για λίγα λεπτά τη διεξαγωγή του αγώνα.