Ενός λεπτού σιγή στις διοργανώσεις της UEFA για τον Εμιλιάνο Σάλα (pic)

Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, εις μνήμην του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα.

Ενός λεπτού σιγή στις διοργανώσεις της UEFA για τον Εμιλιάνο Σάλα (pic)

Σε όλα τα παιχνίδια, σήμερα και τις επόμενες ημέρες, τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στα παγωμένα νερά της Μάγχης, κατά το αεροπορικό ταξίδι του από τη Νάντη στο Κάρντιφ, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα. Η UEFA ανακοίνωσε πως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη όλων των αγώνων.

«Θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα του Εμιλιάνο Σάλα. Είμαι συντετριμμένος που η ζωή του χάθηκε τόσο τραγικά σε τόσο νεαρή ηλικία και ζητώ από τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη να τιμήσουν τη μνήμη του», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Παράλληλα, όλοι οι σύλλογοι που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA θα έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στους αγώνες αυτής της εβδομάδας.

Δείτε την ανάρτηση της UEFA στο twitter:

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ